Kjæledyr

Kan hunder spise oliven? Er oliven dårlig for hunder?

Pin
Send
Share
Send

Kan hunder spise oliven? Er oliven trygge for hunder? Lær mer om hvilken skade denne frukten kan forårsake, og bør du ta den med i hundens diett!

Oliven er rik på næringsstoffer og er god for den generelle helsen. De er for det meste sett med martini og i salater. Men er oliven bra for hunder? La oss finne det ut!

Kan hunder spise oliven?

Det enkle svaret på det spørsmålet er: "Ja, hunder kan spise oliven." Oliven inneholder ikke giftstoffer som kan skade hunder. Faktisk gjør næringsstoffene i oliven dem til en sunn matbit for valpene dine. Så å gi vanlige oliven til hundene dine nå og da, vil ikke forårsake noen problemer. Men bare fordi noe ikke er giftig, betyr det ikke at det ikke kan være skadelig. Vil du vite mer? Fortsett å lese.

Lær om 19 planter som er trygge for hunder!

Er oliven dårlig for hunder?

Som du leser ovenfor, vil ikke inkludere vanlige oliven i hundens diett en gang imellom skade. Det er greit å gi oliven som matbit av og til, men problemet oppstår når du anser oliven som en erstatning for et måltid eller gir den i store mengder.

Bortsett fra at oliven ikke kommer under det naturlige hundediet, inneholder de også overflødig kalori. Disse kaloriene kan få hunden din til å få ekstra kilo og er ikke egnet for den generelle helsen. Oliven groper kan også utgjøre et problem for hunder ved å forårsake hindring eller chocking. Blokkering i luftveier og tarmkanaler er også noe du må være på utkikk etter.

Beste måten å gi oliven på

Nå, som du vet, er oliven i moderat mengde ikke skadelig for hunder. Lær om den beste måten å gi oliven på: Fjern alltid olivenfrøene, også kalt pitted oliven før du tilbyr dem til hunder. Vokt dere for hermetiske og syltede oliven, da overflødig salt eller natriuminnhold i dem kan være usunt for hunder. Overforbruk av hermetiske og syltede olivener kan føre til dehydrering og til og med toksisitet.

Les også: Kan hunder spise salat

Krydret oliven eller oliven belagt med hvitløk og andre oljer bør ikke være inkludert i hundens diett. Bortsett fra tilsatt kalori, kan disse forfalskningene irritere magen på hunden. Siden oliven passer godt med flytende drikkevarer, spesielt martini, må du holde slike oliven borte fra hunder. Forbruk av oliven dynket i alkohol er giftig for hunder.

Les også: Bør katter konsumere vannmelon

MERK:I tilfelle overforbruk, kontakt veterinæren.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 24 HOURS OF LIVING IN OUR CAR! OVERNIGHT CHALLENGE. We Are The Davises (Kan 2024).