DIY

10 DIY kommandokrokideer til hagen

Pin
Send
Share
Send

I stedet for å bruke hamre og negler, bruk kommandokroker for å fullføre disse prosjektene. Sjekk ut disse DIY Command Hook Ideas!

Kommandokroker er enkle å feste, etterlater ingen klissete rester og er laget for å tåle ekstreme temperaturer.

1. Lag et trellis

Lag en DIY trellis for å støtte dine klatreplanter ved å bruke hyssing og kommandokroker. Steg for steg DIY er her!

2. DIY Kitchen Vertical Garden

Uttrykk din kjærlighet til hagearbeid på kjøkkenet ditt uten å kaste bort motplass eller gjøre vinduskarmen om til en containerskog. Lag en vertikal hage langs siden av skapene dine. Noen få plastgryter, kommandokroker og litt maling er alt du trenger. Klikk her for å se DIY!

3. DIY hengende urtehage

Dyrking av urter på kjøkkenet ditt, hvis det får noen timer sollys vertikalt ved å lage denne gjør-det-selv hengende urtehagen ved hjelp av kommandokroker. Lær mer her!

Les også: Utrolig innendørs hengende urtehageideer

4. Hengende veggterrarier

De små terrariene som inneholder planter holdes på plass ved hjelp av kommandokroker og kan byttes ut med barnehagepotter. Luftanlegg er gode alternativer for dette prosjektet, siden de er enkle å vedlikeholde og ganske selvforsynende. Men ikke nøl med å eksperimentere med sukkulenter. Lær mer her!

Les også: Air Plant Display Ideas

5. Vintage hengende kurv

Denne årgangssølen har den typiske følelsen av en landlig innredning og er en fin erstatning for en vanlig hengende planter. Heng den som et frittstående stykke på verandaen, balkongen eller et eller annet sted i hagen din ved hjelp av kommandokroker. Den enkle DIY-opplæringen er her for å følge!

Les også: Hengende planter ideer

6. Utendørs arrangør

Til tross for at du er tung og vanskelig å savne, er hagearbeid lett å miste, spesielt hvis du har mange av dem og mangler et lagringsplass for alt. Å henge dem opp er en god idé, sannsynligvis en av de enkleste DIY-kommandokrokene som følger. Se instruksjonsvideoen her!

Les også: Hageverktøy lagringsideer

7. Fuglemater

Belønne de bevingede og chirpy pollinatorene som besøker hagen din ved å lage attraktive fuglematere og heng dem opp på steder de besøker mest. Dette prosjektet er også en fin måte å involvere barna dine i hagearbeid. Klikk her for å se veiledningen!

8. Utendørs lanterner

Lag dine egne lykter med noen glass i størrelse, LED-lys og kommandokroker. De er enkle å montere og demontere, de er perfekte for å skape den rette atmosfæren for din neste utendørs samling. Lær mer her!

9. Bloom Outdoor Sign

Dette snazzy utendørs skiltet tjener til å livne opp uteområdet ditt. Her er trinnvis veiledning å følge!

10. Hubcap Flower Art

Disse hubcapsene er malt med de lyseste fargene og gir en fin vri på hagen din eller i hjemmet ditt på taket. Og kommandokroker gir deg sjansen til å legge på skapelsen din. Se mer av det her!


Fest det!

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Fyll hagen med vårblomstrende krukker (Kan 2024).