Hagearbeid

5 Vanlige hagefeil Huseiere bør unngå

Pin
Send
Share
Send

Trist å si, ikke alle huseiere er klar over at de allerede gjør feil i hagearbeidet. Som et resultat setter de ikke pris på hagearbeid hjemme. Og det er så sløsing når du gjør hagearbeid på feil måte. For at du skal sette pris på hagearbeid hjemme, må du unngå disse topp 5 feilene.

1. Planting uten planlegging

Planlegg en hage for å unngå hagefeil. Dette er en av de vanligste feilene de fleste huseiere vanligvis gjør. De vil ha en hage, men de vet ikke om de aktuelle plantene. Selvfølgelig avhenger hagearbeid også av hvor mye plass du har i hjemmet ditt. Videre, før du bestemmer deg for å lage en hage, bør du undersøke plantene som kan leve i ditt miljø.

Les også: Landskapsfeil når du designer en hage

2. Overgjødsling

Å plante alene ville aldri være nok. Hvis du vil se plantene dine vokse seg større og bedre, er bruk av gjødsel nødvendig. Gjødsel er bevist å være nyttig når det gjelder å dyrke en sunn plante. De inneholder spesielle næringsstoffer som jorden trenger. Du må imidlertid huske at å sette for mye gjødsel også kan drepe planten. Moderering av det er et must for deg å ha et godt resultat.

3. Bruk av syntetisk gjødsel

Vær forsiktig med syntetisk gjødsel; de er billige, men skadelige. Før du bestemmer deg for å kjøpe den aktuelle gjødsel, må du avgjøre om den er organisk eller ikke. Du kan også bruke kompost eller godt råtnet gjødsel.

4. For mye vann

En av tingene som hjelper til med å dyrke en plante er å ha riktig mengde vann. Og hvis du pleier å overvanne den, vil planten dø. Vanning må være moderat - akkurat nok til at de kan leve og vokse. Forsikre deg om at du aldri overvanner plantene dine.

Les også: Slik vanner du containerplanter

5. Glemme solen

Dette er en av tingene mange huseiere pleier å glemme. Ja, planter trenger sollys. Men du må også huske at noen planter krever skygge for å vokse.

Full sol6 timer om dagen eller mer
Del sol / delskygge3 til 5 timer
Full skyggeMindre enn 3 timer

Hagearbeid hjemme kan være morsomt. Flere og flere huseiere begynner på hagearbeid. Vel, for at du skal ha en vellykket og vakker hage hjemme, bør du i det minste vite det grunnleggende for at du skal få veiledning om hva du skal gjøre og hva du ikke skal gjøre når du går til hagearbeid.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: The Great Gildersleeve: Apartment Hunting. Leroy Buys a Goat. Marjories Wedding Gown (Kan 2024).