DIY

15 DIY Tiki fakkelideer til hagen din, balkongen og verandaen

Pin
Send
Share
Send

Lys opp hagen, balkongen eller verandaen med 15 DIY Tiki Torch Ideas–Alle disse er enkle å lage og ser fantastiske ut når de er ferdig.

1. Resirkulert vinflaske Tiki Torch

Gjenbruk tomme vinflasker som disse tiki-faklene, som du kan montere på et gjerde eller et eller annet sted i hagen eller verandaen. Få detaljene her.

Les også: Kule vinflaskeideer for gartnere

2. HomeMade Moderne DIY kobber Tiki lommelykter

Skjær kobberrøret i riktig størrelse og sett inn en tiki fakkelveke i den ved hjelp av en reduksjonsanordning. For å feste fakkelen til bakken, bruk PVC-rør, grus, betongblanding og vann. Besøk Instruksjonsbok for instruksjoner.

3. Tiki-Torch Anchors

Still opp tiki-fakler med jevne mellomrom i hagen din for å holde hagen opplyst om natten uten strøm. Sett hver fakkel i en bøtte fylt med grus til 3 tommer fra kanten. Vi fant ideen hos Martha Stewart.

4. DIY Industrial Style Tiki Torch

Sett en kobling i den ene enden av et PVC-rør og fest en lyspærebeskyttelse over koblingen med skruer og muttere. Forbered en murkrukke for å fungere som en beholder for å holde tiki-fakkelen. Følg opplæringen her.

5. Glassflaske Tiki Torch

Fyll en klar vinflaske med lage småstein og tiki-drivstoff til en viss grense. Sett tiki-veken i en kobling og legg den i beholderen. Ideen er her.

6. DIY Mason Jar Tiki Fakkler

Bor et hull i lokket på en murkrukke for å la en tiki-fakkel veke gjennom den. Når ledningen er riktig plassert, fyller du murboksen med tiki-drivstoff og setter lokket på. Få detaljene her.

Les også: De mest fantastiske hagelyktene du kan lage selv

7. DIY Wire Cage Tiki Fakkler

Upcycle en fruktplukkerkurv og fest den til et kobberrør for å lage trådburet til denne tiki-fakkelen DIY. Besøk Bobvila for ytterligere instruksjoner.

Les også: Hagearbeidsideer med hverdagsgjenstander

8. Gjør-det-selv betong bord Tiki fakkel

Bruk PVC-rør som form for å bygge denne bordversjonen av en tiki-fakkel. Fyll røret med sementblanding og juster tiki-beholderen i midten og fest med tape. Når den tørker helt ut, klipp av PVC-røret forsiktig og nyt kreativiteten din. Se videoen på denne kanalen.

9. DIY Pot Tiki Torch

Fyll en planterkrukke med grus og steiner og legg en tiki-beholder i midten for å lyse opp omgivelsene i mørket.

10. Tiki Torch Tree

Du trenger kobberrør, baufil, sandpapir, glidelåser, planter, stein og oljelamper. Besøk Instruksjonsmateriell for å få vite hele prosedyren.

11. Skjelett Tiki fakkel

Lære hvordan lage en tiki-fakkel den unike måten. Klipp et hull i en hul plastskalle med en verktøykniv slik at den kan holde en tiki-beholder stående. Skyv en hul ryggrad inn i hodeskallen og følg her.

12. DIY ølflaske Tiki Torch

Fyll en gammel flaske halvveis med tiki-drivstoff og stikk bomullssnoren gjennom et hull i hetten. Vi fant ideen her.

13. DIY gamle vintage flasker Tiki fakler

Finn det rette paret med en flaske og en vaskemaskin som passer helt til åpningen. Etter det, følg trinnene her for å lage disse vintage tiki-faklene.

14. Wood and Mason Jar Tiki Fakkler

Heng en serie med slike tiki-fakler i hagen din ved å bruke skiver, bor, murkrukke, tiki-drivstoff, hyssing og veke. Ideen er tilgjengelig her.

15. Tiki-fakler med steinstativ

Bor hull i hver stein og skyv ned armeringsjernet for å imitere tiki-fakkelstativet over. Når du har opprettet stativet, er det ikke noe komplisert å gjøre tiki-fakler med DIY-flasker. Følg her.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Paletten-Bar Montageanleitung (Kan 2024).