DIY

13 DIY-ideer for bruk av gamle dører i hagen

Pin
Send
Share
Send

Hvis du tenker på Bruke gamle dører i hagen, les artikkelen disse gamle dørideene er fantastiske og verdt å se på!

1. Dørplanterstativ

Sett en gammel hyttedør på nytt i dette ultimate dørplanterstativet med bare noen få kroker, skruer, blikkbokser og planteutstyr. Veibeskrivelsen er her.

2. Vintage Door Beverage Station

Lag en funksjonell drikkestasjon for ethvert husfest eller samling ved å sykle en utslitt dør! Det gir en vintage sjarm til festligheten din. Det detaljerte innlegget er tilgjengelig her.

3. Skjermdør DIY

Lær hvordan du bygger en smart skjermdør til hjemmet ditt med denne enkle opplæringen. Du må ha litt kunnskap om trebearbeiding før du fortsetter å prøve dette DIY.

4. Skjermdør for kyllingetråd

Lag denne kyllingtrådskjermdøren med en gammel oppføring og noen verktøy! Bruk den til å klippe ut bilder eller meldinger eller legge ved skiltrammer ved hjelp av bånd. Finn detaljert innlegg her.

5. Dørplanter

Mal en slipt dør på en vintage måte og fest en vindusboks, og dørplanteren din vil være klar til å flagge! Vi fant ideen på Home Talk.

6. Papirkurvskjerm

Gammel utslitt dør forvandlet til en veldig funksjonell og rustikk søppelskjerm. Den trinnvise veiledningen er tilgjengelig på Home Talk.

7. Skjerm for personvern

Denne personvernskjermen er ikke bare praktisk, men ser også attraktiv og grei ut. Den er laget med fire gamle dører. Få en detaljert artikkel her.

8. Dørpottebord

Dette robuste pottebordet kan gjøre en god jobb med å holde hagen eller terrassen ren og redusere plantetiden. Det er flere andre måter å bruke dette dørbordet på, finn mer her.

9. Dørgitter

Forynge to gamle dører for å lage enkle, men funksjonelle hagegallerier for klatrere. Vi fant ideen her.

10. Utendørsbord

For en strålende måte å gjenbruke en gammel dør på! Enkel maling av døren etter eget valg og følg denne trinnvise veiledningen her.

11. Hanging Dining

Benytt deg av en vintage-dør for å legge til klassisk sjarm til bryllupsfesten og dekorasjonen. Heng døren med sterke tykke tau til et hvilket som helst festepunkt i hagen din, og dekorer den nye bordplaten ytterligere med blomster og annet essensielt.

12. Dørbord

Konseptet med dette dørbordet er enkelt og ligner på noen andre gjør-det-selv-ting på denne listen. Få veibeskrivelsen her.

13. Kjøkken Urtehage

Når det gjelder ting å gjøre med gamle dører i hagen er det verdt å prøve denne urtehageideen. Opplæringen er tilgjengelig på Finding Home Farms.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Rapunzel y el gran árbol- canta la gota de lunaespañol latino (September 2024).