DIY

19 DIY sommerfuglmatereideer

Pin
Send
Share
Send

Sommerfugler er de vakreste skapningene, og hvis du vil at de skal flagre rundt deg, kan du prøve å lage en av disse DIY sommerfuglmatere!

1. Plate Butterfly Feeder

Upcycle en designer plate for å lage en hengende sommerfuglmatere! Legg fargerike frukter på den når sommerfugler tiltrekker seg mot varme farger. Besøk Hageterapi for å få instruksjonene.

2. Mason Jar Butterfly Feeder

Bruk en murkrukke eller en plastbeholder for å lage denne livlige sommerfuglmateren til hagen din. Denne opplæringen bruker vann og sukker som nektar, men du kan også bruke andre alternativer som er tilgjengelige i denne listen.

3. DIY sommerfuglmatere

Det kreves en stor tallerken med kant for å lage denne hengende sommerfuglmateren. Dette DIY-prosjektet er tilgjengelig her.

4. Butikk sommerfuglmatere

Resirkuler gjenstander fra butikkbutikken for å legge til noen interessante og praktiske kolibrier og sommerfuglmatere. Sjekk det interessante innlegget her.

5. Enkel sommerfuglemater

Her er en dekorativ sommerfuglmatermaskin som du enkelt kan fullføre med barna dine i noen få enkle trinn.

Les også: DIY Squirrel Feeder Ideas

6. Hagesommerfuglemater

En annen ide om sommerfuglmatemaskin, som du kan lage på kort tid! For denne gjør-det-selv trenger du en murerkrukke, hyssing, svamp, maling og noen maskinvareverktøy!

7. Butterfly Salt Lick

Ettersom sommerfugler tiltrekkes mot salt, er det en god idé å lage en saltlikke for dem. Følg instruksjonene som er tilgjengelige her for å fullføre dette prosjektet.

8. Floral Wire Feeder

Vri og snu et sett med blomstertråder for å designe denne enkle sommerfuglmateren for hagen din. Detaljene er her.

9. Vannmater for fugler og sommerfugler

Denne DIY er tilgjengelig på Home Talk. Lag en multifunksjons vannmater som tiltrekker fugler, sommerfugler og bier til uterommet ditt!

10. Butterflies Feeder

Gjør en terra cotta gryte underkop til en funksjonell mater for å tiltrekke sommerfugler til omgivelsene. Vær litt forsiktig, da dette også kan tiltrekke seg veps og maur. DIY er her.

11. Glassmater

Lag denne dekorative midtpunktet med sommerfuglmateren til ditt favorittsted i hagen for å se sommerfuglene tydelig! Denne opplæringen har alle trinnene.

12. Pie Tin Feeder

La barna nyte helgen ved å lage dette enkle håndverket. Lær trinnene her.

13. Spring Butterfly Feeder Jar

Bruk dine DIY-ferdigheter og kreativitet til å replikere dette jar-feeder-prosjektet! Ta en glasskrukke eller krukke og følg instruksjonene her.

14. Pretty Butterfly Feeder

Lag flere av disse vakre sommerfuglmatere for å dekorere hagen din mens du tiltrekker sommerfuglene. Se opplæringsinnlegget her.

15. DIY Butterfly Feeder

Et budsjett feeder håndverksprosjekt for barna dine, som de kan fullføre på fritiden! Klikk her for å se DIY-innlegget.

16. Svampemater

Legg et sett med fargerike svamper i bløt i en passende sommerfuglmatoppskrift for å gjenskape denne helt grunnleggende mater-DIY. Få sommerfuglmatoppskriften og opplæringen her.

17. DIY Bird eller Butterfly Feeder

Løsne dine kreative ferdigheter for å lage denne lille sommerfuglmateren for å tiltrekke dine flagrende venner til hagen hver dag! Finn veiledningen her.

18. Papirmater

Lær hvordan du bruker en papirplate og snor for å lage matere for sommerfugler alene! Opplæringen er her.

19. Flaskelokkmater

Bruk en upcycled flaskehette og et blomstertrykk for å lage denne visuelt samme blomsten, som vil fungere som en mater for sommerfuglene! Se opplæringen her.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Danske sommerfugle. Mols Bjerge (September 2024).